Acasa Sport-AutoSport Box. Ce zice Bute despre meciul cu Froch

Box. Ce zice Bute despre meciul cu Froch

scris de Ștefan Constantinescu
0 afisari

Lucian Bute îşi va apăra centura IBF a categoriei supermijlocie contra britanicului Carl Froch, pe 26 mai, în Anglia, în oraşul adversarului său, Nottingham.

Box. Ce zice Bute despre meciul cu Froch

Froch a fost învins în finala Super Six de americanul Ward, când a pierdut centura WBC la supermijlocie. Portalul boxingnews24.com îl vede favorit pe Bute şi afirmă că ziua de 26 mai va fi una neagră pentru Froch. Conform portalului, Bute, neînvins la profesionişti (30 de victorii, 24 înainte de limită), are şanse mari să-l facă KO pe Froch chiar în faţa fanilor acestuia.

Românului îi convine un adversar ca Froch, lent şi cu o gardă lejeră. Britanicul are un registru limitat, un singur fel de a boxa, şi e dezavantajat în faţa pugiliştilor rapizi, ca Bute, Andre Ward sau fraţii Dirrell. Bute, citat de portalul boxingscene.com, a afirmat: ‘Obiectivul meu e să lupt cu cei mai buni boxeri de la supermijlocie.

Carl Froch face parte din elita categoriei şi va fi un meci mare. Sunt foarte încrezător şi nu mă tem deloc să lupt în teritoriu inamic. Suporterii lui Froch vor suferi cea mai mare dezamăgire. Centura IBF va zbura de la Montreal la Nottingham şi înapoi’.
‘E un vis devenit realitate să am ocazia să devin pentru a treia oară campion mondial în oraşul meu, Nottingham. Super Six a fost o experienţă incredibilă pentru mine, dar mi-a lipsit posibilitatea să boxez în Marea Britanie (…). Sunt gata să plec din nou la război’, a spus Froch. Bute îşi va apăra pentru a zecea oară centura împotriva pugilistului supranumit ‘Cobra’.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult