Acasa Sport-AutoSport Box. Cristian Ciocan-Tyson Fury. Ciocan a abandonat (video)

Box. Cristian Ciocan-Tyson Fury. Ciocan a abandonat (video)

scris de Z.V.
62 afisari

Cristian Ciocan a făcut semn că nu mai poate continua, astfel că partida s-a încheiat înaintea rundei a noua. Tyson Fury a fost declarat câștigător, prin TKO! Englezul cu origini irlandeze își păstrează centura WBO International la categoria grea.

Box. Cristian Ciocan-Tyson Fury. Ciocan a abandonat

Box. Cristian Ciocan-Tyson Fury. Ciocan a abandonat

Fury a rămas neînvins la profesioniști, în 24 de meciuri reușind tot atâtea victorii, cea cu Ciocan a fost a 18-a prin KO.

Runda 8: Se încheie o nouă repriză în care sportivul nostru este din ce în ce mai obligat să se apere și are puține șanse de atac. Un uppercut de stânga frumos trimis de Fury pe parcurs.

Runda 7În startul rundei, Cristian nu a făcut pasul înapoi și a încasat două lovituri puternice de la semidistanță. În final, a mai avut o serie bună a lui Fury.

Runda 6: Au fost 3 minute liniștite pentru Ciocan, care și-a revenit după șocul din runda precedentă. Fury nu a mai găsit aceeași agresivitate, Cristian are nevoie de atacuri mai clare.

Runda 5: Un croșeu de dreapta îl trimite la podea pe Cristian, sportivul nostru este numărat, dar își revine și poate continua partida. Fury a continuat furibund, a încercat să îi aplice lovitura decisivă, însă Ciocan a reușit să stea aproape de adversarul său și să nu îi permită acest lucru. 

Runda 4: Ciocan a încercat o combinație superbă de croșee stânga – dreapta, însă fără rezultat. Fury se plimbă în ring cu un zâmbet larg pe față.

Runda 3: În finalul rundei, Ciocan a încercat un croșeu peste umăr, dar a ratat ținta. Cristian încearcă să păstreze distanța și să nu stea în raza de acțiune a lui Fury

Runda 2: Cristian este din ce în ce mai sigur pe el și nu cade în capcanele întinse de Fury. Adverasarul românului arată multă aroganță, este avantajat de statură, îl poate cravașa ușor pe Ciocan de la înălțimea sa. Deocamdată lupta este condusă de sportivul nostru.

Runda 1: Britanicul cu origini irlandeze a început extrem de relaxat meciul, l-a lăsat pe Ciocan să atace, iar din discuția cu staff-ul său a reieșit că va mări ritmul pe parcursul următoarelor runde

Cristian Ciocan îşi va încrucişa mănuşile cu britanicul Tyson Fury la Londra, în 28 februarie, pentru dreptul de a fi challenger la titlul mondial WBO, categoria grea, centură deţinută în prezent de ucraineanul Vladimir Klitschko.

Box. Cristian Ciocan-Tyson Fury

Box. Cristian Ciocan-Tyson Fury

România nu a avut niciodată un pugilist profesionist de categoria grea atât de aproape de titlul mondial, iar acest fapt sporeşte importanţa partidei de sâmbătă.
Stabilit în Germania de 6 ani, Cristian Ciocan are un palmares de 17 victorii la profesionişti (10 prin K.O.) şi 3 eşecuri. Gălăţeanul ocupă poziţia a patra în ierarhia WBO, după campionul Vladimir Klitschko, Tyson Fury, şi americanii Deontay Wilder şi Andy Ruiz. În acest clasament, românul Răzvan Cojanu se află pe locul 15.

„Este şansa vieţii mele. Ar fi un uriaş pas înapoi dacă voi pierde, dar sunt convins că voi câştiga, chiar dacă voi boxa în deplasare, acasă la adversarul meu. Presiunea mai mare va fi pe umerii lui.

Chiar dacă eu am numai 1,88 metri (n. red. – Tyson Fury are 2,06 metri) nu consider că e un hanpicap. M-am antrenat cu Klitschko şi, în general, toţi partenerii mei de antrenament au peste doi metri. Va fi un meci foarte greu, pe care îl voi câştiga.

Îi aştept pe cât mai mulţi dintre ei să vină alături de mine. Sunt convins că voi ajunge challenger la titlul mondial şi voi aduce o centură importantă acasă. Ştiu că meciul meu cu Fury este privit ca unul dintre cele mai importante evenimente din istoria boxului românesc, însă vreau să rămân cu picioarele pe pământ. Abia aştept să ciocnesc mănuşile cu Tyson Fury. O să mor cu el de gât”, a spus Cristian Ciocan.

Britanicul Tyson Fury este neînvins la profesionişti, unde a câştigat 23 de partide (17 prin K.O.). Cele mai importante succese ale sportivului originar din Manchester au fost cele contra compatriotului său Dereck Chisora: în 23 iulie 2011 l-a învins pe Wembley printr-o decizie unanimă, iar în 29 noiembrie 2014 arbitrii au oprit partida de la Londra în repriza a 10-a, care a contat pentru titlurile BBBofC British, EBU (European) and WBO International Heavyweight. Englezul de 26 de ani luptă pentru a-şi apăra titlul WBO International.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult