Acasa Sport-AutoSport BOX. Cristian Ciocan vs. David Price (video)

BOX. Cristian Ciocan vs. David Price (video)

scris de Z.V.
133 afisari

Boxerul român Cristian ”Hammer” Ciocan și-a apărat titlul de campion european WBO la categoria grea, sâmbătă, într-o gală desfășurată la Londra, după ce l-a învins prin KO tehnic în repriza a șaptea pe britanicul David Price.

Arbitrul a fost nevoit să oprească lupta în runda a șaptea din cauza faptului că Price nu mai putea continua.

Ciocan (29 ani) și-a trecut în palmaresul profesionist a 21-a victorie (12 KO), având și 4 înfrângeri (3 KO).

Price (33 ani), un colos de 2,03 m, a suferit a patra înfrângere (toate prin KO) din carieră, palmaresul său cuprinzând și 21 de victorii (18 KO).

Boxerul gălățean este neînvins din 2015, când a pierdut prin abandon după opt runde în fața britanicului Tyson Fury, la Londra.

Hammer ar urma să își pună din nou în joc titlul european WBO pe 25 martie, la Hamburg.

Cristian Ciocan îşi va apăra, sâmbătă, la Londra, în faţa britanicului David Price, centura WBO European la categoria grea, obţinută în urmă cu trei luni şi jumătate.

BOX. Cristian Ciocan vs. David Price

BOX. Cristian Ciocan vs. David Price

Ciocan şi Price au trecut vineri cântarul oficial, românul în vârstă de 29 de ani având 120,2 kilograme, iar britanicul de 33 de ani 124,7 kilograme.

BOX. Cristian Ciocan vs. David Price (live video). Cristian Ciocan a câştigat titlul european WBO la categoria grea la 15 octombrie 2016, învingându-l pe germanul de origine turcă Erkan Teper, într-o gală ce a avut loc la Hamburg.

BOX. Cristian Ciocan vs. David Price (live video). Ciocan are în palmares 20 de victorii şi patru înfrângeri.Meciul de categoria grea dintre Ciocan si Price va avea loc la Sala Olympia. Pugilistul român, deținător al titlului european WBO la categoria grea este cunoscut în ring sub numele de Chris Hammer. BOX. Cristian Ciocan vs. David Price (live video). Meciul de la Londra face parte din încercarea lui Ciocan de a urca în clasamente pentru a boxa pentru titlul mondial. Ciocan a mai boxat la Londra în 2015, când a fost învins de Tyson Fury, într-un meci care avea ca miză statutul de challenger.

BOX. Cristian Ciocan vs. David Price (live video). David Price a înregistrat până în prezent 21 de victorii şi trei înfrângeri. Ultima dată, el a boxat la 1 octombrie 2016, când s-a impus în faţa croatului Ivica Perkovici.
BOX. Cristian Ciocan vs. David Price (live video). La profesionisti Cristian are 24 de meciuri disputate, din care 20 castigate. In acelasi timp, rivalul sau, David Price, are 33 de ani si are un palmares asemanator. Din 24 de meciuri disputate, englezul a obtinut 21 de victorii. In ceea ce priveste clasamentul mondial general, Ciocan Cristian se afla pe locul 10, in timp ce englezul David Price este abia pe locul 30.
BOX. Cristian Ciocan vs. David Price (live video). Meciul dintre Cristian Ciocan si David Price are loc intr-o gala in care main event-ul este o confruntare exploziva pentru britanici, Quinlan luptand cu Eubank Jr. pentru titlul mondial IBO.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult