Acasa Sport-AutoSport BOX. Jean Pascal vs. Serghei Kovalev ( video)

BOX. Jean Pascal vs. Serghei Kovalev ( video)

scris de Z.V.
54 afisari

La zece luni dupa ce il invingea pe Pascal in opt reprize, Kovalev a incheiat de aceasta data conturile mult mai repede. Meciul a fost oprit dupa runda a saptea, iar Kovalev declarat invingator prin KO tehnic.

Meciul se putea incheia chiar mai devreme, in repriza a 5-a, cand Kovalev l-a lovit puternic pe Pascal cu o directa, insa acesta s-a agatat de adversar si doar asa a evitat prabusirea la pamant. Kovalev si-a aparat astfel pentru a saptea oara cele trei centuri unificate la categoria semigrea si viseaza in continuare la o viitoare confruntare cu americanul Andre Ward, campionul neinvins la supermijlocie si care va urca in categorie. Ward a fost prezent la meci, la fel ca si Lucian Bute, cel care in urma cu doi ani pierdea in fata lui Pascal la puncte un meci pentru titlu vacant WBC Diamond.
In varsta de 32 ani, Kovalev a ajuns la 29 de victorii si o infrangere in boxul profesionist, in timp ce Pascal, cu un an mai in varsta, a suferit a patra infrangere din cariera.


Jean Pascal va lupta pe 30 ianuarie cu rusul Serghei Kovalev pentru titlurile mondiale IBF, WBA și WBO la categoria semigrea. Pascal va încerca să-și ia revanșa după ce a fost învins în martie de Kovalev, prin KO tehnic în repriza a opta.

BOX. Jean Pascal vs. Serghei Kovalev

BOX. Jean Pascal vs. Serghei Kovalev

Jean Pascal anunţă pe contul său de Facebook că, pe 30 ianuarie, va fi mai mult decât o revansa! Serghei Kovalev împotriva Jean Pascal, o luptă împotriva ignoranţei şi rasismului.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult