Acasa Sport-AutoSport Box: Kliciko l-a invins prin KO tehnic pe Sosnowski

Box: Kliciko l-a invins prin KO tehnic pe Sosnowski

scris de Ziua Veche
4 afisari

 

Pugilistul ucrainean Vitali Kliciko l-a invins prin KO tehnic in repriza a 10-a pe Albert Sosnowski, sambata seara, pe stadionul Veltins Arena din Gelsenkirchen (Germania), in fata a aproximativ 60.000 de spectatori, punand astfel capat visului polonezului de a deveni primul campion mondial la categoria grea din tara sa, precizeaza agentia Reuters, citata de Agerpres.

 

In varsta de 38 ani, cel mai mare dintre fratii Kliciko si-a pus cu aceasta ocazie in joc, pentru a patra oara, centura de campion WBC, cucerita in 2008. Arbitrul de ring a decis sa puna capat luptei in runda a 10-a, dupa ce ucraineanul si-a ametit adversarul cu o serie de lovituri cu ambele maini.

Kliciko are acum in palmars 40 de victorii (38 prin KO) si doua infrangeri, in timp ce Sosnowski (31 ani), campionul european an titre, a suferit cu aceasta ocazie al patrulea esec din cariera sa, in care a obtinut 45 de victorii.

0 comentariu

Stewe 23-08-2010 - 17:52

…publicul este in deliiirrr…isi face prezenta distinsul procuror Jacov..se distinge prin aroganta, prostie si incalcire gramaticala…acesta sta putin si rosteste clar: Are cineva un pix? Un englez se apropie si exclama : Da..la camera 309..

urbos 23-08-2010 - 19:59

Uraaa, hai scarbelor, deschideti sampania, rageti de bucurie! Hai, acolo in redactie, vaseliti-va si imbatati-va! Dati drumu la menele scursurilor, ca asta place sefului.
Ce bine ca a gasit vinovata iar guvernul si dementul de la Cotroceni sint curati ca lacrima…Doamne, ce spaima ati tras, viermilor.

stefi 31-08-2010 - 19:44

Detectoare de lipsa, instalatii electrice improvizate, lipsa de proceduri si instructiuni clare, personal insuficient motivat…Pun pariu ca va fi achitata si va primi daune pentru circul la care a fost supusa!
Responsabila este conducerea spitalului. Sper sa stie sa ia masuri ca sa nu se mai intimple vreo tragedie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult