Acasa Sport-AutoSport Box. Mărturisire şocantă a lui Mike Tyson

Box. Mărturisire şocantă a lui Mike Tyson

scris de A.P.
8 afisari

Mike Tyson a declarat că este pe moarte, din cauza abuzului de alcool, confesiunea sa fiind un strigăt de ajutor după o viaţă întreagă condimentată din plin de vicii periculoase, droguri şi alcool.

Mike Tyson

“Sunt un tip rău uneori. Am făcut multe lucruri rele şi vreau să fiu iertat. Vreau să îmi schimb viaţa, vreau să trăiesc într-un alt mod acum. Vreau să trăiesc fără vicii. Nu vreau să mor. Sunt la un pas de moarte pentru că sunt un alcoolic depravat”, a şocat pe toată lumea Tyson, informează sport.ro. După ce şi-a dat seama de dezvăluirea făcut, Tyson a adăugat că nu a mai consumat alcool sau droguri în ultimele 6 zile, lucru pe care îl consideră un miracol.

“Am minţit pe toată lumea când am spus că nu mai consum nimic. Este a 6-a zi pentru mine. Nu voi mai consumă niciodată”, a spus Tyson, cel care a mai dezvăluit că a vrut să se sinucidă în 2009 după moartea fiicei lui de doar 4 ani: “Nu credeam că o să mai fiu pe această lume pentru mult timp. Plănuiam să îmi iau viaţa. Luăm supradoză în fiecare seară. Nu îmi venea să cred – mă trezeam. Viaţa e diferită pentru mine. A trebuit să îmi schimb viaţa. A fost un iad, dar sunt fericit să fiu în viata”, a spus cel care în 1986 devenea cel mai tânăr campion mondial la categoria grea după ce l-a învins la 20 de ani şi 4 luni pe Trevor Berbick pentru centura WBC.

2 comentarii

Pribeagul 25-08-2013 - 18:17

vai de capu’ lui de amarit.

umanitatea nu asigura membrilor ei educatia necesara.

Avem o mare problema!

Antibasistul 25-08-2013 - 21:53

Dumnezeu sa-l ajute CU ADEVARAT!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult