Acasa Sport-AutoSport UPDATE – KO. Meciul dintre Lucian Bute şi Jean Paul Mendy (LIVE)

UPDATE – KO. Meciul dintre Lucian Bute şi Jean Paul Mendy (LIVE)

scris de Ziua Veche
6.063 Afisari

UPDATE-Lucian Bute l-a făcut KO pe Jean Paul Mendy. Repriza 4. O  rundă care a început cu un uşor avantaj pentru Mendy. Mendy începe în forţă dar cu 12 secunde înainte de final francezul este fulgerat de un croşeu, se prăbuşeşte la podea de unde nu se mai ridică. LUCIAN BUTE îşi păstrează centura de campion mondial IBF şi este, imediat, îmbrăţişat de tatăl său, Ştefan, care urcă pe ring

Lucian Bute l-a făcut KO pe Jean Paul Mendy

Repriza 3. Lucian este prins într-un colţ de Mendy, care simte că trebuie să reintre în luptă, altfel nu are nici o şansă. După un minut francezul este cel care a lovit mai clar şi a controlat. Lucian echilibează rerpiza, cu un upercut care îi dă capul pe spate francezului, iar runda a treia se încheie, în cel mai rău caz, la egalitate. Dacă nu cumva este trecută şi ea în contul românului.

Repriza 2. „România! România”, se scandează în sală, o motivaţie pentru Bute care simte nevoia să iasă la atac. Francezul pare că a venit la Bucureşti pentru o „remiză”, dar un croşeu superb al lui Bute îl pune în gardă. O serie de lovituri pentru Lucian, pe final de repriză, şi a doua rundă este şi ea în contul lui Bute.

Repriza 1. După câteva zeci de secunde de tatonare Lucian Bute lansează primele atacuri, arătându-i francezului Mendy că el este stăpânul. Prima repriză se încheie cu avantaj pentru Lucian, singurul care a punctat. În sală sunt şi câţiva suporteri francezi care strigă „Jean Paul”, într-un cor de râsete…

 23.17 Începe marele meci

 La Romexpo a început meciul de box, transmis LIVE pe internet, între Lucian Bute  şi Jean Paul Mendy. La gală participă aproximativ 9.000 de spectatori. 

Lucian Bute live

Pugilistul Bogdan Dinu a câştigat prin KO meciul de la categoria grea, disputat în compania tanzanianului Awadh Mohamed Tamim, la gala „Campion pentru România”, în care main-eventul este întâlnirea dintre Lucian Bute şi Jean Paul Mendy. Alături de Hagi, care speră într-o victorie a lui Bute, la Romexpo se mai află Ion Ţiriac, Victor Piţurcă, Prinţul Paul de România şi Prinţesa Lia, Basarab Panduru, dar şi alte personalităţi.

Bute este un boxer complet şi va câştiga acest meci. Mendy nu este un adversar de anvergura lui. Nu ştiu în ce rundă va câştiga, dar va fi probabil un KO„, a declarat Panduru. Lucian Bute, campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, îşi apără titlul mondial în faţa francezului Jean Paul Mendy, acum, în gala „Campion pentru România” , transmisă LIVE pe internet AICI.

 

2 comentarii

urbos 09-07-2011 - 23:44

Din pacate cred ca incep sa-l cred pe Doroftei….Asta n-a fost meci. Negroteiu nici nu lovea, dadea in doru lelii, Bute ziceai ca e la plimbare si apoi KO.

YAAKOV 10-07-2011 - 16:31

Boxul nu este sport. Este o lupta intre gladiatori.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult