Acasa Sport-AutoSport BOX. Pacquiao, Lomachenko și Vargas

BOX. Pacquiao, Lomachenko și Vargas

scris de Z.V.
15 afisari

Trei titluri mondiale sunt puse în joc în gala unde boxează legenda Manny Pacquiao. Vasyl Lomachenko şi Jessie Vargas luptă şi ei cu centurile pe masă.

Manny Pacquiao vs. Chris Algieri

Manny Pacquiao vs. Chris Algieri

Meciuri de 5 stele în gala de box din provincia chineză Macao. Duminică dimineaţă, începând cu ora 4, Manny Pacquiao boxează în direct la Digi Sport 1 pentru a scrie încă o pagină de istorie. În faţa filipinezului va fi americanul neînvins Chris Algieri, campion mondial WBO la categoria superuşoară. Algieri va lupta însă pentru centura WBO la categoria semimijlocie, deţinută de Pacquiao.

Tot în gala din China va lupta şi noua senzaţie a boxului mondial la categoria pană, Vasyl Lomachanko. Ucraineanul de 26 de ani, dublu campion olimpic la amatori, a devenit campion şi la profesionişti în această vară, după doar 3 meciuri şi a egalat recordul vechi de 39 de ani al thailandezului Muangsurin. Cu o singură înfrângere în cele 3 meciuri la profesionşti, Lomachenko e gata să facă istorie şi să unifice toate centurile la categoria pană. Până atunci însă trebuie să-şi apere centura în faţă mult mai experimentatului Piriyapinyo, din Thailanda.

Al treilea meci de titlu mondial îi pune faţă în faţă pe Jessie Vargas şi Antonio De Marco. Neînvins la profesionişti, americanul Vargas îşi pune în joc centura WBA la categoria superuşoară, după care speră la o confruntare cu Danny Garcia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult