Acasa Sport-AutoSport Box. Totul despre meciul Bute-Pascal (video)

Box. Totul despre meciul Bute-Pascal (video)

scris de Z.V.
5 afisari

Lucian Bute va boxa, duminică de la ora României 06.05, cu Jean Pascal (31 de ani), la Centre Bell (Montreal). Dacă va fi învins, Bute (33 de ani) are toate şansele de a ieşi definitiv din scena boxului profesionist. Disputa cu Pascal, fost campion WBC, era programată de 25 mai anul trecut, însă a fost amânată după ce românul s-a operat la mâna stângă.

Lucian Bute va boxa, duminică de la ora României 06.05, cu Jean Pascal

“Aştept de mult acest meci cu Jean Pascal, mă simt în formă şi sunt foarte încrezător. La finalul meciului va fi un singur câştigător, iar acela va fi Lucian Bute. Ştiu de ce sunt capabil şi voi demontra că fac parte din elită. Aştept 20.000 de oameni la Centre Bell pentru un meci exploziv, iar la final să-mi ovaţioneze victoria”, a spus Bute.

“Faţă de Lucian Bute, eu mă bazez foarte mult pe instinct. El boxează mecanic, este un robot, şi trebuie să înveţe anumite lovituri pentru a le pune în practică în timpul meciului. Sunnt capabil să mă adaptez la orice situaţie. Nici nu are idee ce o să-l aştepte”, afirmă şi Pascal.

Atât Bute, cât şi Pascal, au un palmares oarecum similar. Românul stă mai bine la capitolul KO-uri (24-17). Fiecare are câte un singur eşec, în faţa aceluiaşi Carl Froch. Specialiştii spun că Pascal stă foarte bine fizic în prima jumătate a meciului, atunci când va şi încerca să dea KO, în timp ce, dacă disputa se va întinde pe durata a 12 reprize, Bute are cele mai mari şanse să tranşeze lupta la puncte.

Box. Vezi cum a luat bătaie Lucian BUTE de la Jean Pascal (video)

Palmares

LUCIAN BUTE 31 meciuri, 24 prin KO – 1 înfrângere

JEAN PASCAL 28 de meciuri, 17 prin KO – 2 remize – 1 înfrângere

Bursă este de 2 milioane de dolari pentru fiecare

Pariuri

Pascal COTĂ 1.70

Bute – COTĂ 2.20

1 comentariu

digital 18-01-2014 - 22:38

Pascal, ăla , e o mașină infernală de cărat pumni, iar dacă Bute nu-l va torpila cu vreo câteva lovituri dure și bine plasate, încă de la început, cariera lui va lua sfârșit !
țin cu Bute, dar nu-i va fi ușor !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult