Acasa Sport-AutoSport Box. Tyson Fury vs. Vladimir Kliciko (video)

Box. Tyson Fury vs. Vladimir Kliciko (video)

scris de Z.V.
5.383 Afisari

Tyson Fury este noul campion mondial la categoria grea, în versiunile WBA, IBF și WBO, după ce l-a învins la puncte pe ucraineanul Vladimir Kliciko, sâmbătă seara, pe stadionul din Dusseldorf (Germania), într-un meci desfășurat pe durata a 12 reprize.

Tyson Fury v Wladimir Klitschko

Tyson Fury v Wladimir Klitschko

Cei trei arbitri-judecători l-au văzut în unanimitate învingător pe Fury, doi cu 115-112, iar altul cu 116-111, transmite AFP.

Fury, aflat la prima luptă pentru un titlu mondial, este neînvins în 25 de meciuri, dintre care 18 le-a încheiat înainte de limită. În precedentul său meci, din februarie, Fury l-a învins prin KO tehnic pe românul Cristian Ciocan (Hammer).

Kliciko, neînvins din 2004, a suferit a patra sa înfrângere, palmaresul său cuprinzând 64 de victorii, dintre care 54 prin KO.

”O revanșă se impune, fără nicio îndoială”, a declarat Kliciko în ring, imediat după meci, pe care l-a încheiat cu arcada dreaptă sângerândă.

Wladimir Klitschko vs Tyson Fury – Full Fight de 109253pr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS