Acasa Sport-AutoSport Box. Unde merge Mayweather după ce l-a bătut pe Cotto

Box. Unde merge Mayweather după ce l-a bătut pe Cotto

scris de Șt. C
3 afisari

Boxerul american Floyd Mayweather l-a învins pe portoricanul Miguel Cotto la puncte, printr-o decizie unanimă a arbitrilor judecători şi a câştigat titlul WBA la categoria super-welters, sâmbătă seară, la Las Vegas (Nevada), rămânând neînvins în 43 de meciuri.

Box. Unde merge Mayweather după ce l-a bătut pe Cotto

Mayweather a fost declarat învingător cu 117-111 de doi arbitri şi cu 118-110 de al treilea, într-un meci în care viteza loviturilor şi condiţia sa fizică au făcut diferenţa în faţa unui adversar agresiv, care i-a pus probleme. Americanul în vârstă de 35 ani are în palmares 43 de victorii (28 înainte de limită), în timp de portoricanul de 31 ani prezintă un bilanţ de 37 victorii (30 prin K.O) şi 3 înfrângeri.
”Money” Mayweather va fi încarcerat pe 1 iunie pentru a-şi ispăşi o pedeapsă de trei ani închisoare pentru violenţe domestice. El ar fi trebuit să fie încarcerat la începutul lunii ianuarie, însă un judecător a acceptat decalarea pentru a-l lăsa pe american să-şi onoreze acest angajament contractual.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult