Acasa Sport-AutoSport Box. Vezi cum a luat bătaie Lucian BUTE de la Jean Pascal (video)

Box. Vezi cum a luat bătaie Lucian BUTE de la Jean Pascal (video)

scris de C.P.
26 afisari

Lucian Bute a fost învins la puncte de canadiano-haitianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea, disputat, duminică dimineaţă, la Centre Bell din Montreal.

Box. Vezi cum a luat bătaie Lucian BUTE de la Jean Pascal (video)

Box. Vezi cum a luat bătaie Lucian BUTE de la Jean Pascal (video)

Fără să reușească serii de lovituri câștigătoare, după operația la mâna stângă, Bute a dus o luptă prudentă în fața lui Pascal. În aproape toate reprizele, Bute a rezistat atacurilor venite din partea haitianului, care a părut în pericol abia în ultima repriză, în ultimele 40 de secunde.

Meciul s-a disputat pe durata a 12 reprize, iar cei trei arbitri i-au acordat victoria lui Pascal la puncte, în unanimitate: 116-112, 117-110 şi 117-111.

Lucian BUTE a intrat în ring pe melodia Where The Streets Has No Name a trupei U2, fiind aclamat de spectatorii din Centre Bell. Pe parcursul partidei, tribunele l-au susținut pe Pascal, care a dominat lupta fără drept de apel.. Văzând că nu mai are șanse să se impună la puncte, pugilistul nostru a dat totul în repriza a 12-a, a încercat să obțină K.O.-ul., însă adversarul său a reușit să se mențină în picioare, acela fiind singurul lui obiectiv pe finalul partidei. Imediat după ce a fost premiat, Jean Pascal a avut o declarație scurtă, însă plină de mândrie. Sunt cel mai bun din oraș și azi am demonstrat acest lucru”, a spus haitianul naturalizat.

În replică, Lucian a recunoscut superioritatea adversarului său, însă consideră că nu este totul pierdut. Pe ring, românul i-a cerut revanșa lui Pascal„Sunt dezamăgit de performanța mea. M-am pregătit bine, m-am antrenat conștiincios, am avut încredere, însă lucrurile nu au mers așa cum mi-aș fi dorit. Am ezitat puțin, și asta m-a costat. Îmi doresc revanșa”, a spus Lucian Bute.

<

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult