Acasa Sport-AutoSport BOX. Vladimir Kliciko, învingător în fața lui Jennings (video)

BOX. Vladimir Kliciko, învingător în fața lui Jennings (video)

scris de C.F.V.
20 afisari

Vladimir Kliciko și-a apărat cu succes, pentru a 18-a oară consecutiv, titlurile de campion mondial la categoria grea, învingându-l la puncte în unanimitate pe americanul Bryant Jennings, în cadrul unei gale care a avut loc sâmbătă seara la arena Madison Square Garden din New York.

BOX. Vladimir Kliciko, învingător în fața lui Jennings

BOX. Vladimir Kliciko, învingător în fața lui Jennings

Cel mai mic dintre frații Kliciko, în vârstă de 39 ani, care deține centurile cu diamante ale versiunilor IBF, WBA, WBO și IBO, a înregistrat cu această ocazie a 64-a victorie din cariera sa, pe parcursul căreia a suferit 3 înfrângeri.

Adversarul său, Bryant Jennings (30 ani), originar din Philiadelphia, neînvins înaintea acestei luptei în 19 meciuri disputate ca profesionist, a reușit să-i dea o replică foarte bună lui Kliciko, în special în reprizele a 6-a și a 9-a.

Campionul ucrainean ar putea încerca acum să unifice titlurile la categoria-regină a boxului profesionist, singura centură care îi mai lipsește fiind cea a versiunii WBC, deținută în prezent de americanul Deontay Wilder, după ce s-a aflat anterior în posesia fratelui lui Vladimir Kliciko, Vitali, retras între timp din ring și care a îmbrățișat cariera politică.

Wladimir Klitschko vs Bryant Jennings Full Fight by RagnarLodbrokk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult