Acasa Sport-AutoSport Boxerul Ionuţ Gheorghe, la un pas de Jocurile Olimpice de la Londra

Boxerul Ionuţ Gheorghe, la un pas de Jocurile Olimpice de la Londra

scris de A.B.
2 afisari

Boxerul român Ionuţ Gheorghe s-a calificat în semifinalele turneului preolimpic de la Trabzon (Turcia) şi mai are nevoie de o singură victorie pentru a-şi asigura prezenţa la JO de la Londra, din vara acestui an.

ionut gheorghe

foto: cugetliber.ro

Ionuţ Gheorghe

l-a învins la puncte (11-0) pe albanezul Astmer Bilali, în sferturile de finală ale categoriei 69 kg, şi va boxa în penultimul act cu irlandezul Patrick Nolan, pe care trebuie să-l învingă şi să se califice în finală, pentru a obţine biletul pentru JO 2012.

Mai puţin norocos, românul Mihai Nistor, a ratat calificarea în sferturile de finală la categoria +91 de kilograme, fiind învins la puncte de francezul Tony Yoka (3-11).

Şi pugilistii români Stefan Caslarov (cat. 49 kg) si Razvan Andreiana (cat. 56 kg) au fost învinsi în sferturile de finala ale turneului preolimpic de la Trabzon (Turcia) si au ratat calificarea la Jocurile Olimpice 2012.

La cat. 49 kg, Caslarov a fost învins la puncte, cu 17-9, de irlandezul Patrick Barnes, care astfel s-a calificat la Olimpiada de la Londra. Andreiana (cat. 56 kg) a fost întrecut si el la puncte în sferturile de finala de georgianul Merab Turkadze, cu 21-11, într-un meci cu biletul pe masa pentru Olimpiada.

România are până acum un singur boxer calificat la Olimpiada de la Londra, Bogdan Juratoni (cat. 85 kg).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult