Acasa Sport-AutoSport Brazilia – România. Scor 1-0

Brazilia – România. Scor 1-0

scris de D.S.S.
2 afisari

România a fost învinsă în această dimineaţă de reprezentativa Braziliei cu scorul de 0-1, într-o partidă amicală. Meciul România-Brazilia s-a desfăşurat pe arena „Pacaembu” din Sao Paulo şi a fost a fost dominat la toate capitolele de Brazilia, eşecul fiind mult mai clar decât îl arată scorul. În minutul 22Gol Brazilia! 1-0!

Romania-Brazilia. A marcat Fred! Scor 1-0

Romania-Brazilia. A marcat Fred! Scor 1-0

 A fost singurul gol al partidei. A marcat Fred! Atacantul brazilian a înscris un gol pe care doar brazilienii puteu să îl marcheze. Totul a plecat de pe dreapta, Maicon centrând perfect la Neymar, care a întors în centrul careului, unde Fred era nemarcat şi a împins mingea în plasă. 

Pentru sud-americani partida a avut o încărcătură emoţională, Ronaldo evoluând pentru ultima oară în tricoul Braziliei. Ajuns la 34 de ani, „Il Fenomeno” a făcut spectacol în sfertul de oră pe care l-a jucat împotriva României, irosind trei mari ocazii de gol.

BRAZILIA: Victor – Maicon, Lucio, David Luiz, Andre Santos – Lucas, Sandro, Elano – Robinho, Neymar, Fred.
Antrenor: Mano Menezes
ROMÂNIA: Tătăruşanu – Râpă, Papp, Gardoş, Latovlevici – Torje, G. Mureşan, Bourceanu, Sînmărtean – Marica, Surdu.
Antrenori: Emil Săndoi şi Ştefan Iovan

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult