Acasa Sport-AutoSport BRD Năstase Ţiriac Trophy: Marius Copil avansează în optimi

BRD Năstase Ţiriac Trophy: Marius Copil avansează în optimi

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Marius Copil este primul român care s-a calificat în optimile de finale ale turneului de tenis de la Bucureşti, după ce Moraru a pierdut ieri în primul tur.

Marius Copil (foto: sportreflex.ro)

Marius Copil a ajuns la turneul de tenis de la Arenele BNR, dotat cu premii de aproape 400.000 de euro printr-un wild-card oferit de organizatori. Românul a profitat de şansa acordată şi l-a eliminat marţi, 24 aprilie, în două seturi pe germanul Tobias Kamke scor 6-3. 6-2. Înaintea partidei, neamţul Kamke era mare favorit, fiind clasat pe locul 83 ATP, în timp ce Marius Copil ocupă abia locul 258 ATP, dar Copil ajutat de un serviciu foarte bun şi de pulbic a reuşit să învingă.

În optimi, Marius Copil îl va înfrunta pe polonezul Lukasz Kubot, favorit numărul 7, care l-a eliminat luni în primul tur pe un alt român, Gabriel Moraru, potrivt Agerpres. Moraru a fost învins în 2 seturi 2-6, 3-6, polonezul aflat în top 50 ATP, dovedindu-se a fi o nucă prea tare pentru românul situal după locul 400 în topul ATP.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult