Acasa Sport-AutoSport Bucureşti: Au aterizat finalistele Europa League

Bucureşti: Au aterizat finalistele Europa League

scris de A.B.
3 afisari

Athletic Bilbao, prima finalistă a Europa League a ajuns la Bucureşti. Aeronava Boeing 747-400 a companiei franceze Corsair cu delegaţia formaţiei Athletic Bilbao a aterizat, luni, în jurul orelor 20.24, pe Aeroportul Aurel Vlaicu. La scurt timp, au pus piciorul pe pământ românesc şi fotbaliştii de la Atletico Madrid. 

national arena

foto:ro.wikipedia.org

În zona aeroportului, autorităţile au luat măsuri excepţionae de securitate, toate autocarele şi autoturismele care au intrat în incinta aeroportului fiind controlate minuţios iar pasagerii au fost îmbarcaţi în autovehicule direct de pe pistă.

Jucătorii din Bilbao sunt însoţiţi de conducerea clubului şi de numeroşi „socios”. De la aeroport, formaţia antrenată de argentinianul Marcelo Bielsa a mers direct la Hotelul Crowne Plaza, unde va sta pe toată periada sejurului din capitala României.

Potrivit As, în timpul zborului, care a durat mai mult de trei ore, în avion a domnit o atmosferă bună, jucătorii şi Marcelo Bielsa fiind încurajaţi de fani.

S-au consumat 70 de kilograme de scoici şi 200 de sticle de şampanie. La Bucureşti, jucătorii au fost primii care au ieşit din avion, deplasându-se direct la hotel.

La scurt timp, dar cu o întârziere de 35 de minute, aeronava Boeing 757-200 a companiei Privilege Style, cu care a călătorit delegaţia formaţiei Atletico Madrid, a aterizat, , pe Aeroportul Aurel Vlaicu.

De la aeroport, Atletico Madrid a mers direct la Hotelul Intercontinental, unde echipa antrenată de Diego Simeone va locui pe toată perioada şederii la Bucureşti.

Finala Europa League, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, şi va fi transmisă în direct de Pro TV.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult