Acasa Sport-AutoSport Bute are o infecţie la picior. Meciul cu Froch se amână ?

Bute are o infecţie la picior. Meciul cu Froch se amână ?

scris de Șt. C
5 afisari

Campionul mondial la supermijlocie în versiunea IBF, Lucian Bute, a suferit o infecţie cauzată de o băşică la picior, care s-a întins până în zona genunchiului, astfel că meciul cu britanicul Carl Froch, programat la 26 mai în Nottingham, este în pericol de amânare.

Preşedintele FR de Box, Rudel Obreja, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că pugilistul Lucian Bute a avut o bătătură cauzată de o pereche de încălţăminte sport nouă, însă partida cu britanicul Carl Froch se va disputa conform programării iniţiale, în 26 mai, la Nottingham.

„Am vorbit cu Lucian acum. A suferit o banală bătătură cauzată de faptul că şi-a schimbat ghetele de joc cu unele noi. A fost la medic în mod preventiv şi s-a tratat cu tinctură. Meciul se va disputa conform programului iniţial”, a spus Obreja.

Bute, care în prezent se antrenează în Florida (SUA) a fost transportat, sâmbătă, la un spital din zonă, iar potrivit sursei citate medicii nu sunt prea încrezători că sportivul român ar putea să boxeze conform programului.

Boxinginsider.com susţine că alte detalii nu au fost date publicităţii, iar o decizie în privinţa disputării meciului nu a fost luată încă. În cazul în care Bute nu s-ar recupera până pe 26 mai, data disputării partidei ar putea fi mutată puţin.

Lucian Bute se pregăteşte de trei luni în Florida pentru meciul cu Froch.

Bute ar trebui să plece spre Londra în data de 10 mai, cu o escală de două zile în Montreal, unde ar susţine o conferinţă de presă şi un antrenament cu public.

Partida dintre pugilistul britanic Carl Froch şi boxerul Lucian Bute ar trebui să se dispute în 26 mai, la Capital FM Arena din Nottingham. În meciul cu Froch, Lucian Bute îşi va pune pentru a zecea oară în joc centura IBF la categoria supermijlocie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult