Acasa Sport-AutoSport Bute isi pastreaza centura: KO in runda a treia!

Bute isi pastreaza centura: KO in runda a treia!

scris de Ziua Veche
7 afisari

Pugilistul roman Lucian Bute l-a invins, duminica, prin KO in repriza a treia, pe columbianul Edison „Pantera” Miranda, reusind sa-si apere, pentru a cincea oara, titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.


 

Dupa ce a castigat primele doua reprize, Bute a reusit sa-l puna la podea pe Miranda in runda a treia, columbianul fiind numarat de arbitru si nemaiputand continua meciul. Bute i-a „aplicat” lui Miranda un upercut de stanga in barbie, romanul fiind declarat invingator in minutul 1 si 22 de secunde din repriza a treia, informeaza Mediafax.

Lucian Bute avea, pana la ora meciului cu Miranda, 25 de victorii la profesionisti, din care 24 prin KO. El a castigat ultimele patru din cinci meciuri inainte de final: cu Alejandro Berrio (repriza 12), William Joppy (11), Fulgencio Zuniga (4) si Librado Andradre (4). Doar Andrade, la prima intalnire cu Bute, a reusit sa ramana in ring 12 reprize.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult