Acasa Sport-AutoSport Bute pleacă în vacanţă în Caraibe

Bute pleacă în vacanţă în Caraibe

scris de B.C.R
4 afisari

Campionul mondial la box, Lucian Bute, a susţinut o conferinţă de presă la Galaţi în cadrul căreia a declarat că înainte de a-şi relua antrenamentele îşi va petrece o parte din vacanţă pe o insulă din Caraibe.

Lucian Bute va boxa in Romania

Bute pleaca in Caraibe

El a afirmat că în următoarele trei săptămâni va sta în România, apoi va pleca în Canada şi la plajă, în zona Caraibelor. Sâmbătă, pugilistul va boteza o fetiţă pe care o va chema Anastasia. Lucian Bute şi-a păstrat cu succes pentru a opta oară centura mondială IBF la categoria supermijlocie, după ce l-a învins, sâmbătă, pe francezul Jean Paul Mendy prin KO în repriza a patra a meciului desfăşurat la Romexpo, în faţa a 10.000 de spectatori.

2 comentarii

Liviu 12-07-2011 - 19:44

Normal … Sa se „refaca” !!! Cu el merg si cei din „staff” si uite asa se consuma malaiul facut cu truda ! Daca ar fi facut toata tarasenia pentru Romania, pentru turismul romanesc, atunci ar fi trebuit sa mearga pe Litoralul romanesc sau in Delta Dunarii … Poate totusi ii duce frunza Elenei „peste mari si tari” !!!

GHITA 15-07-2011 - 18:04

si ce sa faca pe litoralul romanesc? te pisi pe el. Pana si in amarata de Cuba comunista, conditiile de vacanta sunt de 1000 de ori mai bune decat la manelistii de pe litoral.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult