Acasa Sport-AutoSport Bute poarta “frunza” lui Udrea

Bute poarta “frunza” lui Udrea

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Lucian Bute va promova brandul turistic al României. Campionul mondial la categoria supermijlocie va fi partenerul Ministerului Dezvoltării şi Turismului în acest proiect, fiindu-i promisă în schimb organizarea unui meci de centură în Bucureşti.


„Parte a parteneriatului se referă la susţinerea unui meci de centură în Capitala noastră, care ar atrage atenţia lumii întregi asupra României”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Elena Udrea, ministrul Dezvoltării şi Turismului.

La rândul lui Lucian Butea a declarat: „Sunt român, aici m-am născut, aici m-am format şi nu voi uita niciodată de România indiferent unde îmi voi desfăşura activitatea sportivă. E o onoare să fiu alături de alţi mari sportivi (Hagi, Năstase, Nadia Comăneci – n.r) în acest proiect. Sper din tot sufletul, aşa cum a zis şi doamna ministru, ca anul viitor să ajung să boxez în România. Voi face tot posibilul să promovez imaginea României la cel mai înalt nivel”.

0 comentariu

Europeanuul 02-09-2010 - 23:47

sa vad cine este acest domn Adriean Videanu. Am inteles ca a avut o cariera in preajma domnului Basescu (a ocupat chiar si postul de Primar General al Capitalei) Foarte amuzant mi s-a parut faptul ca a fost inlocuit in doua functii diferite de acelasi individ: deputatul Alexandru Mocanu. Asta cine o mai fi?

http://ro.wikipedia.org/wiki/Adriean_Videanu

zeitgeist 03-09-2010 - 17:41

Criminalul traficant de arme basescu urmarit international,mafiot betzivan si violent ne da lectii de austeritate dupe ce in conturile lui din afara a adunat CEL PUTIN 6MILIARDE DE EUR!!!!!!!!!!!!!!

rusu 09-09-2010 - 14:49

Mie imi place cum se misca udrea la minister. Ba cu frunza ba cu remanierea. Este desteapta si descurcareata. Mai bine o puneai pe ea prin ministru.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult