Acasa Sport-AutoSport Bute va boxa în România. Cât se pricepe la box Elena Udrea

Bute va boxa în România. Cât se pricepe la box Elena Udrea

scris de R. C.P.
5 afisari

Boxerul Lucian Bute a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că următorul meci pentru titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, îl va susţine în 9 iulie, în România.

Lucian Bute va boxa in Romania„Vreau să mă revanşez faţă de suporterii români prin acest meci. Vreau să promovez România şi să fac din acest meci un eveniment mondial”, a declarat Bute, citat de Mediafax. Bute a mai precizat că este pregătit să lupte cu oricine, că deocamdată nu ştie numele adversarului şi nici locul de disputare a partidei.

Lucian Bute şi-a apărat cu succes titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pentru a şaptea oară consecutiv, după ce l-a învins pe irlandezul Brian Magee, prin KO tehnic în repriza a zecea, într-un meci disputat, duminică 20 martie, la Centre Bell din Montreal.

„Recunosc că nu am dormit în noaptea meciului şi am urmărit toate filmările care s-au făcut în timpul campaniei de pregătire, filmările care s-au făcut la cântar, acolo unde brandul turistic al României a apărut purtat de Lucian Bute, şi am înţeles foarte multe şi despre valoarea lui Lucian Bute, şi despre box în general, iar meciul l-am urmărit cu sufletul la gură”, a spus Elena Udrea vineri, într-o conferinţă de presă.

„Chiar făceam o glumă şi-i spuneam domnului Bute că deja pot să fac o analiză asupra stilului în care boxează, pentru că am fost extraordinar de prinsă de acel moment,  aşa cum cred că au fost toţi românii„, a adăugat Udrea, potrivit Mediafax. Potrivit Elenei Udrea, colaborarea cu pugilistul român va include şi clipuri filmate în România cu Lucian Bute.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult