Acasa Sport-AutoSport Campionatul European de Taekwondo pentru paralimpici. Argint pentru România (video)

Campionatul European de Taekwondo pentru paralimpici. Argint pentru România (video)

scris de Șt. C
17 afisari

Federația Română de Taekwondo WTF, sub patronajul Forumului Mondial de Taekwondo, a organizat miercuri, 21 august, Campionatul European de Taekwondo WTF pentru paralimpici. Competiția s-a desfășurat la Sala Polivalentă din București. Evenimentul sportiv a fost rezervat luptătorilor paralimpici, adică persoanelor cu diverse grade de handicap la membrele superioare. La competiție au participat apoximativ 50 de sportivi din 11 țări.

Campionatul European de Taekwondo pentru paralimpici

Campionatul European de Taekwondo pentru paralimpici

Primul Campionat European Paralimpic organizat in Romania in data de 21 August 2013 a fost un real succes, nu numai prin natura emotionala pe care o ridica deasupra spiritului uman, dar si din perspectiva administrativa.

Astfel, spiritul inovator si daruirea au castigat in fata provocarilor pe care le ridica organizarea unui eveniment sportiv din aceasta categorie.

Campionatul European de Taekwondo pentru paralimpici

Campionatul European de Taekwondo pentru paralimpici.Argont pentru Romania

La acest Campionat European s-au aliniat la start 12 natiuni, 52 de sportivi, Romania fiind inscrisa cu un singur sportiv la categoria -68Kg. Kiss Istvan ce a reusit obtinerea medaliei de argint.

Forumul Mondial de Taekwondo înregistrează în prezent un număr de 207 de federaţii naţionale. La competiție a fost prezent și Kalamaddin Heydarov, vicepreședintele Federației de Taekwondo WTF. Taekwondo este un sport practicat la nivel mondial de aproximativ şapte milioane de sportivi în regim de performanţă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult