Acasa rss 1asig Campionatul Mondial de fotbal 2014. Mexic – Camerun, 1-0 (video)

Campionatul Mondial de fotbal 2014. Mexic – Camerun, 1-0 (video)

scris de Z.V.
20 afisari

Mexicul a învins formația Camerunului cu scorul de 1-0 (0-0), vineri, pe ”Arena das Dunas” din Natal, într-un meci din Grupa A a Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia.

Campionatul Mondial de fotbal 2014. Mexic - Camerun, 1-0

Campionatul Mondial de fotbal 2014. Mexic - Camerun, 1-0

Campionatul Mondial de fotbal 2014. Unicul gol al partidei a fost reușit de Oribe Peralta (61), acesta fiind prima victorie a mexicanului în fața unei formații africane la Cupa Mondială, în patru meciuri.

Campionatul Mondial de fotbal 2014 Mexicanii au început mai ofensiv, pe o ploaie torențială, și au trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 11, când Giovanni Dos Santos a trimis balonul în plasă, dar golul a fost anulat după o semnalizare greșită a arbitrului asistent Clavijo, deși reluările de televiziune au demonstrat că poziție nord-americanului era corectă.

Campionatul Mondial de fotbal 2014 ”Leii neîmblânziți” au avut și ei momente bune de joc, cea mai favorabilă situație consumându-se în minutul 21, când șutul lui Eto’o a izbit bara. Africanii au creat pericol la poarta lui Ochoa și în minutul 23, când balonul s-a plimbat prin careul mexican după o lovitură de colț, dar în cele din urmă apărarea latino-americană a reușit să respingă.

Campionatul Mondial de fotbal 2014 Mexicanii au continuat să atace mai mult, iar Marquez a irosit o bună șansă, după ce a ratat lovitura de cap în minutul 27, din fața coechipierului său Moreno, aflat în poziție mai bună de finalizat. Mexicanii au avut și un al doilea gol neacordat, inexplicabil, în minutul 29, când același Dos Santos a introdus balonul în poartă.

Campionatul Mondial de fotbal 2014 Echipa lui Miguel Herrera a început bine și partea secundă, dar Oribe Peralta, scăpat singur cu Itandje, a tras în portarul camerunez (48). Africanii au beneficiat și ei de o situație notabilă, în min. 58, la lovitura liberă executată de Assou-Ekotto, deviat periculos pentru propria poartă de Vazquez. În minutul 61 s-a făcut dreptate: Mexicul a deschis scorul prin Oribe Peralta, care a urmărit mingea respinsă de portar la șutul lui Dos Santos, 1-0.

Campionatul Mondial de fotbal 2014 Camerunezii nu au reușit nimic notabil în atac, deoarece au adus puțini oameni în ofensivă, în timp adversarii au făcut un joc bun de posesie. Choupo-Moting a tras din marginea careului, dar Marquez (85) a respins, mingea atingând și mâna fundașului mexican. Rodriguez a avut o intervenție salutară la centrarea lui Moukandjo (86). Același Moukandjo a trecut pe lângă egalare (90+1), dar lovitura sa de cap a fost reținută de Ochoa. Ultima ocazie a meciului a fost irosită de Chicharito Hernandez (90+3).

Campionatul Mondial de fotbal 2014 Marquez a devenit primul jucător care a fost căpitanul echipei sale la patru ediții diferite ale Cupei Mondiale. Mexicanii vor juca următorul meci cu echipa gazdă, Brazilia, pe 17 iunie, la Fortaleza (22,00), în timp ce Camerunul va înfrunta Croația pe 18 iunie, la Manaus (19 iunie în România, 01,00).

Mexic — Camerun 1-0 (0-0)
A marcat: Oribe Peralta (61).
Natal, ”Arena das Dunas”
Campionatul Mondial de fotbal 2014 — Grupa A

Mexico vs Cameroon All Goals Highlights World… de edn-qrz

1 comentariu

pathfinder 13-06-2014 - 23:52

Mai oameni buni, meciul asta a fost… 🙂

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult