Acasa Sport-AutoSport Campionatul Mondial de Fotbal Brazilia 2014: Portugalia – Ghana, scor 2-1 (video)

Campionatul Mondial de Fotbal Brazilia 2014: Portugalia – Ghana, scor 2-1 (video)

scris de C.S.
10 afisari

Portugalia a învins Ghana cu 2-1 (1-0), joi, pe ”Estadio Nacional” din Brasilia, în Grupa G a Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (12 iunie – 13 iulie), dar ambele echipe au părăsit competiția.

Joi, de la ora 19:00, pe Estadio Nacional din Brasilia. Portugalia intalneste Ghana, in probabil ultimul meci al lusitanilor la acest Mondial.

VEZI AICI GOLURILE SI REZUMATUL MECIULUI

Campionatul Mondial de Fotbal Brazilia 2014: Portugalia – Ghana (live video).

Cele doua echipe au un singur punct acumulat in doua meciuri, fapt ce face imposibila o calificare in “optimi”. Si totusi …

Pentru a ajunge in faza urmatoare, Portugalia trebuie sa invinga, in aceasta seara, la o diferenta de minimum 4 goluri, asta pentru a-si indrepta situatia la golaveraj, care se afla in acest moment la -4. De partea cealalta, africanii supranumiti “stelele negre”, au nevoie tot de o victorie pentru a ajunge in “optimi”, dar la minimum doua goluri diferenta. Toate acestea pot conta numai daca USA pierde in fata Germaniei la un gol diferenta, o remiza fiindu-i de ajuns americanilor pentru a insoti Germania in faza urmatoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult