Acasa Sport-AutoSport Când au loc tragerile la sorţi pentru Liga Campionilor şi Liga Europa

Când au loc tragerile la sorţi pentru Liga Campionilor şi Liga Europa

scris de C.S.
3 afisari

Tragerile la sorţi pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor, respectiv 16-imile de finală ale Ligii Europa, vor avea loc la 15 decembrie la sediul forului de la Nyon (Elveţia).

Tragerile la sorţi pentru Liga Campionilor şi Liga Europa.

Tragerile la sorţi pentru Liga Campionilor şi Liga Europa.

Tragerea la sorţi pentru optimile Ligii Campionilor va avea loc de la ora 13.00, iar cea pentru Liga Europa de la ora 14.00, ele urmând să fie conduse de secretarul general al UEFA, Gianni Infantino, şi de directorul de competiţii, Giorgio Marchetti. Cei doi vor fi asistaţi de Karl-Heinz Riedle, ambasadorul finalei Ligii Campionilor de la Berlin, şi de Jerzy Dudek, ambasadorul finalei Ligii Europa de la Varşovia.

În optimile de finală ale Ligii Campionilor, echipele clasate pe primele două locuri în aceeaşi grupă sau din aceeaşi ţară nu se vor putea întâlni. Echipele clasate pe primul loc în grupă vor juca împotriva celor clasate pe poziţiile secunde. Câştigătoarele grupelor vor juca manşa retur pe teren propriu.

Din cauza contextului geopolitic, echipele din Rusia nu vor putea fi extrase împotriva celor din Ucraina.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult