Acasa Sport-AutoSport Care sunt avantajele reale la pariuri sportive online

Care sunt avantajele reale la pariuri sportive online

scris de Z.V.
32 afisari

Operatorii de pariuri sportive online se întrec în ofertele promoționale pe care le propun, însă avantajele reale ale pariurilor online nu sunt reprezentate întotdeauna de lucrurile care ne sar în ochi la prima vedere.
pariurix - ziuaveche (1)La ce ne este folositor un bonus aparent spectaculos, dacă condițiile de rulaj fac aproape imposibilă profitabilitatea acestuia?
De ce să alegem un operator doar pentru pachetul promoțional de bun-venit, dacă acesta nu ne satisface nevoile noastre și nu se mulează pe stilul nostru de pariere?

Este oare normal să alegem o casă de pariuri online care are o interfață și o aplicație atractivă, deși nu ne oferă tipurile de pariu pe care mizăm de obicei?
Iată câteva dintre avantajele reale ale pariurilor sportive online și lucrurile de care trebuie să ții cont atunci când te decizi să faci trecerea:

 

Promoții

 

Indiferent că ne plac pariurile sportive sau jocurile de cazinou, trebuie să fim conștienți de faptul că operatorii offline nu ne vor oferi bonusurile și promoțiile celor care activează online. Și aici nu mă refer numai la bonusul de bun-venit, ci și la numeroasele oferte care apar pe parcurs, cum ar fi: bonusurile de realimentare sau pariurile speciale pentru anumite competiții sau evenimente sportive.

Pe termen lung, aceste procente chiar contează, iar pentru profesioniștii, se știe că 2 sau 3% poate reprezenta diferența între profit și pierdere, la sfârșitul unei luni calendaristice.

 

Rapiditate

 

De câte ori nu ți s-a întâmplat să ratezi plasarea unui bilet din cauza traficului sau a cozii de la ghișeul agenției de cartier? Această situație neplăcută poate fi evitată de fiecare dată dacă pariezi online, mai ales că acum avem și posibilitatea de a paria de pe telefonul mobil.
Poate că ai un bilet cu un potențial câștig destul de mare și deja ți-au ieșit câteva meciuri. Dacă vrei să închizi pariul pentru a fi sigur că încasezi o sumă de bani, înainte de terminarea celorlalte evenimente, vei găsi această opțiune la majoritatea operatorilor online.

Comoditate

pariurix - ziuaveche (2)Poate că atunci când vremea este urâtă nu-ți prea vine să ieși din casă, dar totuși vrei să pariezi. Confortul reprezintă unul dintre principalele avantaje ale pariurilor online. Fie că ești la acasă, la serviciu sau în concediu, ai nevoie doar de acces la internet pe un dispozitiv mobil sau desktop și de câteva zeci de secunde pentru a plasa un pariu.

Operatorii care activează atât online, cât și offline – cum este și cazul casei de pariuri Stanley Bet – îți oferă posibilitatea să depui și să retragi bani din contul tău online chiar la ghișeele agențiilor de cartier, fără să ai nevoie de carduri de credit sau de alte mijloace intermediare. Astfel, doar cu buletinul și cu numele de utilizator poți primi banii în numerar.

Oferta de pariuri

Agențiile de cartier oferă, în general, mult mai puține evenimente și tipuri de pariuri decât cele online. Cotele disponibile la agențiile stradale sunt, de cele mai multe ori, semnificativ reduse în comparație cu operatorii de top din industria online.
Iar atunci când vine vorba de pariuri live, nici nu încape loc de comparație. Agențiile offline propun câteva evenimente live concomitent, însă nu se ajunge niciodată la sutele de meciuri pe care putem paria live online.

 

Evidență

 

Pariind online, vei putea accesa istoricul tuturor biletelor jucate. Acest lucru este extrem de important în ceea ce privește perfecționarea sistemului de joc. Dacă nu ținem o evidență clară a pariurilor jucate, vom trăi mereu cu impresia că ne-am descurcat mai bine decât am făcut-o în realitate, fapt ce nu ne va motiva să ne documentăm mai bine și să fim mai disciplinați.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS