Acasa Sport-AutoSport Carl Froch vs. Mikkel Kessler, lupta pentru unificarea titlurilor la categoria super-mijlocie

Carl Froch vs. Mikkel Kessler, lupta pentru unificarea titlurilor la categoria super-mijlocie

scris de Șt. C
24 afisari

Pugilistul englez Carl Froch, campionul mondial la categoria super-mijlocie (versiunea IBF), îl va întâlni pe danezului Mikkel Kessler, deţinătorul centurii de campion WBA la aceeaşi categorie, în cadrul unui meci pentru unificarea titlurilor, care va avea loc în Marea Britanie, informează agenţia Reuters, recepţionată de Agerpres.

Carl Froch vs. Mikkel Kessler

Data şi locul acestei confruntării, una dintre cele mai aşteptate ale anului 2013, nu au fost deocamdată anunţate. Meciul reprezintă şi o revanşă a luptei care a avut loc în 2010, în Danemarca, încheiată cu victoria la puncte a lui Kessler, care i-a produs englezului prima înfrângere din carieră.

Carl Froch, în vârstă de 35 ani, supranumit „Cobra”, are în palmares 30 de victorii (22 înainte de limită) şi 2 înfrângeri. El a devenit campion mondial IBF la supermijlocie în mai 2011, când l-a învins prin KO pe fostul deţinător al titlului, românul Lucian Bute.

Viitorul său adversar, Mikkel Kessler, are 33 de ani şi a câştigat până în prezent 46 din cele 48 de meciuri disputate în cursul carierei sale, 35 de victorii fiind obţinute prin KO. „Acesta este meciul pe care îl doresc mai mult decât orice altceva în lume”, a declarat Carl Froch.

Mikkel Kessler a precizat, la rândul său, că este pregătit să lupte cu englezul în orice condiţii. „Nu îmi pasă unde va avea loc lupta. Am spus: oriunde, oricând…. Sunt pregătit pentru război”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult