Acasa Sport-AutoSport CARO antreneaza avocati…

CARO antreneaza avocati…

scris de Ziua Veche
3 afisari

…in urma cu cateva ore la motelul Ambis din Vaslui a avut loc o intalnire fulger intre staff-ul lui Lopez Caro si fostul ministru al justitiei Tudor Chiuariu, in calitate de avocat. Acestia au discutat pret de cateva zeci de minute aspecte legate de contractul pe care spaniolul il are cu gruparea FC Vaslui. Caro joaca tare si este mai decis ca oricand sa il infrunte pe finantatorul Adrian Porumboiu, transmite vremeanoua.ro.


Daca la antrenamentele de ieri au fost prezenti ‘‘copiii de suflet’’ ai ibericului, Campano si Rivas, in aceasta dimineata singurii oamenii ce au venit la stadion au fost doar cei din staff-ul tehnic, insotiti de avocatul antrenorului. Caro nu se da batut si lupta in continuare cu incrancenare pentru a ramane la Vaslui, sau pentru a pleca in Spania cu milionul de euro. Pentru aceasta, ieri, a cerut sprijinul unui notar din Negresti, legatura facandu-se prin intermediul fostului ministru al justitiei, actual deputat de Bacau, Tudor Chiuariu.

Caro este decis sa mearga pana in panzele albe pentru a fi lasat sa antreneze in continuare la Vaslui, motiv pentru care a apelat la ajutorul unor persoane foarte influente.

Antrenorul spaniol, care a stat si pe banca lui Real Madrid, nu mai este dorit la FC vaslui de catre finantatorul Adrian Porumboiu, care le-a interzis fotbalistilor sa se mai prezinte la antrenamente. Caro are o clauza de reziliere de un milion de euro, dar Porumboiu vrea sa-i dea doar 300.000 ca sa plece. Interesant este ca respectiva clauza a fost introdusa in contract de catre Porumboiu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult