Acasa Sport-AutoSport UPDATE – Caroline Garcia la adresa Irinei Begu: „Pierd cu țiganca asta de c***t” (video)

UPDATE – Caroline Garcia la adresa Irinei Begu: „Pierd cu țiganca asta de c***t” (video)

scris de D.P.
33 afisari

UPDATE – Irina Begu a postat pe Facebook, marti seara, un mesaj in care prezinta lamuriri despre presupusele injurii aduse de Caroline Garcia:
„In urma numeroaselor telefoane primite si a informatiilor aparute in presa as dori sa clarific cateva lucruri legate de presupusele declaratii ale Carolinei Garcia:
1. Personal eu nu am auzit acest lucru si nici nu am vazut vreo inregistrare care sa certifice acest lucru. Daca aceste declaratii au fost facute cu siguranta WTA va analiza situatia si va lua masurile corespunzatoare.
2. Fiind inca in timpul turneului toata atentia mea se indreapta catre tenis(antrenamente, recuperare, meciuri), as dori sa ma concentrez pe activitatea mea si sa las deoparte alte lucruri care ma pot influenta in sens negativ.
Va multumesc,
Irina”, a fost mesajul Irinei Begu.

În timpul meciului de ieri dintre Irina Begu și Caroline Garcia, din turul I al turneului de la Charleston, SUA, a avut loc un incident neplăcut. Begu, locul 34 WTA, a învins-o pe Garcia, locul 44 WTA, după un meci maraton, de 2 ore și 50 de minute, scor 6-4, 2-6, 7-6.

begu Carolina GarciaPresa din Portugalia scrie că în setul trei, la scorul de 5-5, Caroline Garcia, în vârstă de 22 de ani, a avut un comentariu jignitor la adresa Irinei Begu. Potrivit informațiilor, Garcia a spus „Uite, o să pierd în fața acestei țigănci de c***t!”.
La minutul 2:45, Garcia are o reacție nervoasă și vorbește în franceză, fiind nemulțumită de jocul ei.

Pe filmare nu se înțelege ce spune, dar cei prezenți la meci susțin că ar fi o jignire adusă Irinei.

În primul rând, în această situație, a greșit arbitrul. El se afla acolo și a fost primul care a auzit-o. Trebuia să întrerupă meciul să o descalifice pe Garcia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult