Acasa Sport-AutoSport Cârţu: I-am făcut referat lui Szekely, aştept decizia conducerii

Cârţu: I-am făcut referat lui Szekely, aştept decizia conducerii

scris de D.S.S.
1 afisari

Antrenorul echipei Steaua, Sorin Cârţu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că după ce a aflat de incidentul dintre Janos Szekely şi membrii stafului medical, i-a făcut un referat jucătorului, acum aşteptând decizia conducătorilor stelişti privind viitorul fotbalistului.

Antrenorul echipei Steaua, Sorin Cârţu

Antrenorul echipei Steaua, Sorin Cârţu

A fost un incident la care eu n-am fost de faţă. Am fost informat imediat. Am stat de vorbă cu Szekely, i-am cerut explicaţii. I-am cerut să-şi ceară nişte scuze stafului medical. Din câte ştiu eu nu a mai avut o discuţie cu staful apoi. Eu am făcut un referat către conducere. Este un incident la care un antrenor trebuie să facă ceva. Acum, rămâne la latitudinea clubului. Eu nu am puterea juridică de a lua decizii, de a da amenzi„, a spus Cârţu.

Cârţu a precizat că pentru partida cu FC Timişoara oricum nu se putea baza pe Szekely, acesta fiind accidentat.

Deocamdată Szekely e accidentat oricum. Are ceva la coapsă, o întindere. Până acum nu am primit niciun răspuns din partea conducerii la referat„, a mai spus el.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult