Acasa Sport-AutoSport Câştigătorii Roland Garros, Nadal şi Sharapova, port-drapel la JO 2012

Câştigătorii Roland Garros, Nadal şi Sharapova, port-drapel la JO 2012

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Jucătorii de tenis vor fi la putere la ceremonia de deschidere de la Jocurile Olimpice 2012, Rafael Nadal fiind anunţat ca port-drapel al Spaniei, după ce Novak Djokovic şi Maria Sharapova au fost în prealabil aleşi pentru a purta drapelurile Serbiei şi Rusiei.

Mai multi jucatori de tenis de top printre care se numara si castigatorii Roland Garros, Nadal si Sharapova au fost desemnati port-drapel la JO 2012

Spaniolul Rafael Nadal, care a câştigat recent pentru a 7-a oară turneul de la Roland Garros, a fost ales ca purtător al steagului delegaţiei spaniole la Jocurile Olimpice (JO) din 2012 de la Londra, care vor începe pe 27 iulie. Conform Agerpres, nr. 2 din tenisul mondial a fost ales în detrimentul navigatorilor Iker Martinez şi Xabi Fernandez, ambii participanţi la regatelele olimpice şi calificaţi la clasa a 49er pentru JO.

Există o posibilitate ca topul 3 din tenisul mondial masculin să defileze la ceremonia de deschidere a JO 2012 cu steagurile naţiunilor pe care le reprezintă, după ce Novak Djokovic, nr.1 mondial ATP, a fost ales de Serbia, iar elveţianul Roger Federer, numărul 3 mondial, care a purtat de două ori drapelul ţării sale la JO, a lăsat să se înţeleagă recent că ar fi ”o mare onoare” pentru el să defileze la Londra cu drapelul ţării sale în mână. Şi lidera din clasamentul feminin şi recenta câştigătoare de la Roland Garros, Maria Sharapova a fost aleasă de Rusia să poarte drapelul, aceasta neconfirmând însă deocamdata distincţia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult