Acasa Sport-AutoSport Câştigătorul marelui premiu Loto 6/49 şi-a luat banii

Câştigătorul marelui premiu Loto 6/49 şi-a luat banii

scris de M.I.
5 afisari

Câştigătorul marelui premiu Loto 6/49 de duminică, în valoare de 31,5 milioane lei (peste 7,2 milioane euro), un bărbat în jur de 50 de ani, s-a prezentat la sediul Loteriei Române pentru a-şi ridica premiul.

Câştigătorul marelui premiu Loto 6/49 şi-a luat banii

„Numerele care i-au purtat noroc nu au nicio semnificaţie, biletul jucat fiind completat în mod identic cu cel jucat cu o duminică înainte pentru tragerea din data de 6 noiembrie. Acesta din urmă a fost un bilet gata completat de către lucrătorul din agenţie. Norocosul consideră că acest câştig este un dar de la Dumnezeu.

Având în vedere că abia astăzi (miercuri, n.r.) a aflat din presă că este câştigator, fiind la serviciu, nu s-a gândit încă ce va face cu banii. Jucătorul ne-a mai declarat că va fi cumpătat cu banii. El va continua să joace şi că le doreşte şi altor jucători să aibă parte de un asemenea câştig„, se arată într-un comunicat al Loteriei Române.

Biletul norocos a fost jucat pe 13 noiembrie, la ora 13.13, la o agenţie din Bucureşti. Pe bilet s-au jucat trei variante simple la Loto 6/49 şi două variante la Noroc, preţul biletului fiind de 19,3 lei. Prima varianta din cele trei s-a dovedit cea câştigătoare. Câştigătorul a ales să nu-şi facă publică identitatea. Ultima dată, premiul de categoria I la Loto 6/49 s-a câştigat în aprilie şi a fost în valoare de 41,9 milioane lei.

2 comentarii

TOM Cc 17-11-2011 - 11:09

Sunteti siguri ca individul este adevaratul castigator ????

BULA 17-11-2011 - 12:19

Care individ, ca nu i-au dat numele ? Aici este vorba despre personaje imaginare, de SF.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult