Acasa Sport-AutoSport Cât costă reşedinţa lui Michael Jordan

Cât costă reşedinţa lui Michael Jordan

scris de Șt. C
3 afisari

Reşedinţa de lux a vedetei baschetului american Michael Jordan, izolată în mijlocul Highland Park, de la marginea oraşului Chicago, atrage numeroşi fani, prin impozantul său portal, cu un imens 23, numărul tricoului vedetei la echipa Chicago Bulls.

Cât costă reşedinţa lui Michael Jordan

Reşedinţa a fost estimată pe piaţă la circa 29 milioane de dolari, a anunţat agenţia imobiliară Baird&Warner, ]ntr-un comunicat. ‘Unul dintre aspectele excepţionale ale acestui domeniu tentacular este complexul sportiv din interior, care este integrat aici’, subliniază comunicatul. ‘El oferă un teren de baschet de dimensiuni regulamentare, cu un sol special acoperit cu un parchet amortizant, ca şi panouri ajustabile şi un sistem de iluminare de mare intensitate şi de înaltă calitate’, se insistă în prezentare.
Imensa casă din complex, construită între 1993 şi 1995, care dispune între altele de 9 camere, 15 săli de baie şi 5 şeminee, are şi o piscină, un teren de tenis, unul de golf, precum şi 3 garaje, care pot adăposti, fiecare, mai multe automobile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult