Acasa Sport-AutoSport Cătălina Ponor – Subinspector în MAI

Cătălina Ponor – Subinspector în MAI

scris de Laurentiu Banches
8 afisari

Ministrul de Interne, Ioan Rus, a anunţat că gimnasta Cătălina Ponor urmează să fie angajată cu gradul de subinspector de poliţie la CS Dinamo.

Catalina Ponor (foto:sport13.ro)

În sedinţa de Guvern de miercuri, 16 mai, s-a discutat adoptarea unei hotărâri prin care, în cazul în care se deblochează un post în Ministerul de Interne la CS Dinamo, acesta va fi preluat de multipla campioană la gimnastică, Cătălina Ponor. Potrivit declaraţiei acordată de Ioan Rus pentru Agerpres, sportiva care a câştigat 3 medalii la Campionatele Europene din Bruxelles face parte deja din personalul civil, iar pasul următor ar fi gradul de subinspector de poliţie.

Înainte şedinţei de Guvern de miercuri, premierul Victor Ponta le-a invitat la Palatul Victoria pe componentele echipei feminine de gimnastică a României, cu intenţia de a le felicita pentru rezultatele obţinute la Campionatul European din Belgia, înainte de şedinţa în care Guvernul urma să dubleze cuantumul primelor acordate acestora. Premile pe care le-ar fi primit iniţial gimnastele nu ar fi depăşit în total suma de 30.000 de euro, cel mai mult urmând să primească Cătălina Ponor şi Larisa Iordache (puţin peste 8000 de euro).

Vezi cât ar fi urmat să primească initial „fetele de aur” ale gimnasticii româneşti aici.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult