Acasa Sport-AutoSport Cazul Oscar Pistorius va fi rejudecat

Cazul Oscar Pistorius va fi rejudecat

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Procesul campionului paralimpic sud-african Oscar Pistorius, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru omor din culpă, va fi rejudecat în apel la cererea Parchetului.

Cazul Oscar Pistorius va fi rejudecat (foto:businessinsider.com)

Cazul Oscar Pistorius va fi rejudecat (foto:businessinsider.com)

Judecătoarea a acceptat recursul Parchetului sud-african, precizând că nu poate fi convinsă de faptul că Pistorius a ucis-o involuntar pe iubita sa Reeva Steenkamp „doar pentru că el spune asta”. Oscar Pistorius a fost condamnat, la 21 octombrie, la cinci ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat de omor din culpă în procesul în care era acuzat că a ucis-o pe prietena sa Reeva Steenkamp. Judecătoarea Thokozile Masipa l-a mai condamnat pe Pistorius la trei ani de închisoare cu suspendare pentru folosire de arme de foc.

Oscar Pistorius, în vârstă de 27 de ani, a împuşcat-o mortal la 14 februarie 2013 pe Reeva Steenkamp, model sud-african cu care avea o relaţie de trei luni, potrivit mediafax. Sportivul a decis să nu conteste sentinţa primită.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult