Acasa Sport-AutoSport CE: Andreea Munteanu, bronz la individual compus

CE: Andreea Munteanu, bronz la individual compus

scris de A.B.
6 afisari

Andreea Munteanu a câştigat medalia de bronz, cu un punctaj total de 54,857 (13,858 la sărituri, 12,764 la paralele, 14,400 la bârnă şi 13,833 la sol), în concursul individual compus al junioarelor din cadrul Campionatelor europene de gimnastică artistică de la Bruxelles. 

munteanu

foto:rombel.com

Este a doua medalie obţinută de junioarele noastre la actuala ediţie, după bronzul de la echipe, de miercuri.

A doua sportivă din ţara noastră calificată în acest concurs al gimnastelor complete, de 4 aparate, este Alina Stănilă care s-a situat pe locul 12, cu 51,931 puncte.

Medalia de aur la actuala ediţie a Europenelor, la individual compus junioare, a revenit italiencei Enus Mariani, cu 56,265 puncte, iar argintul a fost cucerit de rusoaica Evghenia Şelgunova – 55,199 puncte.

Junioarele noastre vor avea, duminică, în concursul special pe aparate, noi posibilităţi de medalii, fiind calificate în 3 finale: Andreea Munteanu la bârnă şi sol, Silvia Zarzu, la sol, şi Alina Stănilă, la sărituri, tot ea fiind prima rezervă la bârnă.

Până duminică, însă, formaţia de senioare a ţării noastre va disputa finala de 8 pe echipe, sâmbătă, de la ora 16,00, în transmisie directă pe TVR 2 şi TVR HD.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult