Ce au în comun Rapid, Steaua şi Dinamo? | Ziua Veche
Acasa Sport-AutoSport Ce au în comun Rapid, Steaua şi Dinamo?

Ce au în comun Rapid, Steaua şi Dinamo?

scris de L.M.
0 afisari

Ce au în comun Rapid, Steaua şi Dinamo? Nici mai mult, nici mai puţin de câteva zeci de mii de lei amendă pentru incidentele produse de suporteri.

bani leiClubul Rapid Bucureşti s-a ales cu terenul suspendat pentru două etape şi a fost amendat cu 40.000 de lei pentru incidentele produse de spectatori la meciul din etapa a 14-a a Ligii I, cu Astra Giurgiu (0-2), a anunţat Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal. Atacantul rapidist Alex Ioniţă, eliminat în finalul jocului amintit, a primit o suspendare de o etapă şi a fost amendat cu 2.000 de lei.

Steaua şi Dinamo au fost şi ele amendate cu câte 20.000 de lei pentru incidentele produse de suporteri la derby-ul de luni, câştigat de stelişti cu scorul de 2-1.

Jucătorul Ivan Petrovic (CSMS Iaşi) a primit o suspendare de două jocuri şi a fost amendat cu 2.000 de lei pentru eliminarea din partida cu U Cluj (4-0). Fundaşul Zsolt Szilagyi (U Cluj) a primit o suspendare de un joc şi o amendă de 740 de lei, tot pentru eliminare în jocul cu CSMS Iaşi.

1 comentariu

desculltul 07-11-2012 - 23:06

EVAZIUNEA FISCALA!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult