Acasa Sport-AutoSport Ce fotbalişti de la Dinamo vor da declaraţii la Poliţie după meciul cu Steaua

Ce fotbalişti de la Dinamo vor da declaraţii la Poliţie după meciul cu Steaua

scris de R. C.P.
22 afisari

Zece fotbalişti de la Dinamo vor fi audiaţi de către Poliţie pentru că au introdus materiale pirotehnice pe stadionul Ghencea la meciul Steaua-Dinamo, disputat luni, informează Jandarmeria.

Gabriel Torje va da declaratii la Politie dupa meciul cu Steaua„Măsuri privind incidentele de la partida de fotbal dintre FC Steaua Bucureşti şi FC Dinamo Bucureşti

Astăzi, 28 aprilie a.c., Jandarmeria Capitalei a încheiat şi transmis către organele competente, actele de constatare în ceea ce priveşte incidentele de la începutul meciului de fotbal dintre echipele FC Steaua Bucureşti şi FC Dinamo Bucureşti, partidă ce s-a desfăşurat în ziua de 25 aprilie a.c.

În urma analizării imaginilor primite de la DIGI TV şi GSP TV, 10 jucători ai echipei FC Dinamo Bucureşti au fost identificaţi aruncând cu materiale promoţionale în peluză, în zona destinată suporterilor oaspeţi.

Toate documentele întocmite cu privire la acest eveniment, imaginile puse la dispoziţie de cele două televiziuni, precum şi obiectele în cauză, au fost predate organelor competente pentru continuarea verificărilor.

Pentru nerespectarea obligaţiilor prevăzute în Legea nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, Jandarmeria Capitalei a sancţionat societatea Shelter Security SRL (cu care clubul Steaua are contract pentru servicii de asigurare a ordinii şi siguranţei în incinta arenei sportive pe durata desfăşurării competiţiilor) cu 500 de lei, iar clubul FC Steaua Bucureşti, în calitate de organizator al evenimentului sportiv din data de 25.04.2011 cu suma de 50 000 de lei”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Dinamoviştii care vor fi chemaţi la Poliţie pentru a da declaraţii sunt:Andrei Mărgăritescu, Ionel Dănciulescu, Gabi Torje, Valerică Găman, Liviu Ganea, Cristi Bălgrădean,Valeriu Bordeianu, Cătălin Munteanu, Marius Alexe şi Ştefan Bărboianu.

Citeşte aici ce riscă fotbaliştii dinamovişti care au aruncat torţe suporterilor înaintea meciului cu Steaua

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult