Acasa Sport-AutoSport CE handbal feminin: România – Ucraina, scor 23-22

CE handbal feminin: România – Ucraina, scor 23-22

scris de Șt. C
14 afisari

Naționala feminină de handbal a României s-a calificat în grupele principale ale Campionatului European din Ungaria și Croația, după ce a învins formația Ucrainei cu scorul de 23-22 (12-9), joi seara, la Debrecen, în ultimul său meci din Grupa B. 

CE handbal feminin: România - Ucraina, scor 23-22

CE handbal feminin: România – Ucraina, scor 23-22

Tricolorele au terminat grupa pe locul al treilea și merg în grupa principala cu un singur punct, în urma egalului cu Danemarca (29-29). Romania va intalni in aceasta faza echipele Spaniei, Ungariei si Poloniei.

România a controlat de la un capăt la altul meciul cu Ucraina, a condus cu 4-1, 5-2 și 6-3, iar la pauză și-a menținut un avans de trei goluri, 12-9. În repriza secundă, tricolorele s-au desprins chiar la cinci goluri, 19-14, când mai erau 13 minute de joc, dar finalul a fost din nou strâns, cu un singur gol în plus, 22-21, când mai erau aproape două minute de joc. Neagu a marcat golul care a adus victoria României (23-21), iar punctul Viktoriei Borșcenko din ultimele secunde nu a mai contat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult