Acasa Sport-AutoSport Ce i-a spus Serena Williams după finala US Open Samanthei Stosur

Ce i-a spus Serena Williams după finala US Open Samanthei Stosur

scris de Șt. C
3 afisari

Jucătoarea australiană de tenis Samantha Stosur, învingătoare duminică la US Open, crede că a fost avantajată să fie outsider în finala cu americanca Serena Williams, câştigată cu 6-2, 6-3, relatează AFP, citată de Agerpres.

samantha_stosur_tenis

Samantha Stosur

‘Am intrat pe teren din postura de outsider, asta e sigur. Poate că acest lucru mi-a permis să fiu mai relaxată decât la ultima mea finală de Mare Şlem. Mi-a fost de mare folos experienţa finalei de la Roland Garros (din 2010). Trebuia să fiu convinsă că am o şansă să câştig’, a declarat Stosur, 27 de ani şi cap de serie nr. 9 la US Open, învingătoare duminică în primul său turneu de Mare Şlem.

‘Cert e că nu mă aşteptam în niciun caz să câştig cu 6-2, 6-3. După primul set, m-am aşezat şi îmi simţeam inima bătând puternic. Am început să mă gândesc: OK, am 1-0 la seturi. Am o şansă să câştig unul din următoarele două seturi. Am o şansă. E greu să compari meciul meu de azi cu altele pe care le-am jucat în trecut. (…) E fără îndoială una dintre cele mai frumoase zile din cariera mea. E o victorie incredibilă. Obiectivul meu, visul meu a fost de la bun început să câştig un turneu de Mare Şlem’, a adăugat Stosur.

Australianca a comentat momentul când Serena Williams i s-a adresat după meci: ‘M-am întors brusc şi ea era acolo, lângă mine, ceea ce nu e un lucru obişnuit. Ea a fost cu adevărat super. Mi-a spus: ‘Cum te simţi? Eşti fericită?’. Am fost surprinsă s-o văd stând lângă mine. Asta arată că e un om foarte simpatic şi o adevărată campioană’.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult