CE Minifotbal: România – triplă Campioană Europeană | Ziua Veche
Acasa Sport-AutoSport CE Minifotbal: România – triplă Campioană Europeană

CE Minifotbal: România – triplă Campioană Europeană

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

România a câştigat pentru a 3-a oară Campionatul European de minifotbal, învingând în finala de la Chişinău, reprezentativa din Muntenegru.

CE Minifotbal: România a devenit pentru a treia oara Campioană Europeană (foto:campionatedeminifotbal.ro)

Echipa naţională de minifotbal a României a învins în finală cu scorul de 2-1 reprezentativa din Muntenegru şi a devenit pentru a treia oară consecutiv Campioană Europeană. Echipa antrenată de fostul arbitru Tiberiu Lajos i-a avut în componenţă pe: Popa Cristian, Cimporescu Marius, Popa Mircea,Prohin Calin, Dediu Adrian, Pantelimon Calin, Nicolin Miroslav, Gabi Mazararu, Constandana Nicolae,Vintila Adrian,Valceanu Ovidiu, Ghius Sorin, Stirbetz Ionut şi Calugareanu Adrian.

Românii au încheiat această ediţie disputată în Republica Moldova cu 5 victorii şi un rezultate de egalitate. Rezultatul de egalitate al tricolorilor a fost înregistrat în grupe în compania echipei similare croate, România încheind grupa pe prima poziţie după victorile cu Cipru şi Israel. În sferturi, tricolorii au trecut de gazde, de Republica Moldova, iar în semifinale de Cehia.

Antrenorul Tiberiu Lajos a declarat la Sport Total FM că in viitor mai poate trimite jucatori importanti catre selectionata lui Victor Piturca, asa cum a facut-o cu Vlad Chiriches. El a adăugat că sunt foarte fericiţi pentru că “am castigat titlul european pentru a treia oara, iar acum au fost echipe foarte dezvoltate, cum sunt Anglia, Franta, Germania dintr-un numar de 16 echipe.”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult