Acasa Sport-AutoSport Ce obiectiv are Florin Marin cu Rapidul

Ce obiectiv are Florin Marin cu Rapidul

scris de Șt. C
27 afisari

Florin Marin a fost prezentat luni ca antrenor principal al echipei de fotbal Rapid București și a declarat că principalul său obiectiv este promovarea în prima ligă.

florin marin rapid antrenor”Este o onoare pentru mine să antrenez la această grupare, care este un club de mare tradiție. Obiectivul principal este să promovăm Rapidul’‘, a spus Florin Marin, care în sezonul trecut a pregătit pe Ceahlăul Piatra Neamț și Oțelul Galați, ambele retrogradate în liga secundă.

În continuare, Florin Marin a arătat: ”Am fost jucător aici, apoi am antrenat la această echipă în perioada 1991-1992. Avem deocamdată un lot care numără 20 de fotbaliști. Aceștia vor face deplasarea în cantonamentul de la Poiana Brașov. Mai avem discuții pentru aducerea altor jucători din România, dar și de peste hotare. Deocamdată nu pot să vă spun numele lor. Când o să fie ceva sigur, o să le comunicăm”.

”Am găsit la Rapid jucători cu experiență, dar și fotbaliști tineri pe care i-am văzut până acum pe parcursul a două antrenamente”, a mai spus Florin Marin.

Mihai Ianovschi, noul director tehnic al echipei, a declarat: ”Clubul nostru a intrat acum pe un făgaș normal. Vrem să lăsăm în urmă tensiunile pe care au existat la club și să readucem Rapidul acolo unde îi este locul, pe prima scenă fotbalistică a României”.

Ovidiu Burcă, instalat sâmbătă ca președinte la Rapid, a spus la conferința de presă care a avut loc la Baza sportivă Pro Rapid: ”Jucătorul Daniel Pancu este în lotul nostru. El are contract pe viață cu echipa Rapid. Numai el poate stabili momentul când vrea să plece. În altă ordine de idei, chiar acum suntem în negocieri cu 2-3 jucători și după ce este totul stabilit, vom arăta care sunt numele lor”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult