Acasa Sport-AutoSport Ce salariu va avea Victor Pițurcă la Al Ittihad

Ce salariu va avea Victor Pițurcă la Al Ittihad

scris de A.H.
4 afisari

Salariu fabulos pentru Victor Pițurcă la Al Ittihad. Fostul selecţioner al naționalei României va încasa nu mai puțin de 4,5 milioane de euro, de pe banca tehnică a echipei arabe, în următoarele 19 luni.

Ce salariu va avea Victor Pițurcă la Al Ittihad.

Ce salariu va avea Victor Pițurcă la Al Ittihad.

Din suma primită, Piţurcă îşi va plăti şi colaboratorii, aceeaşi cu care a lucrat la echipa naţională. Eugen Neagoe, Valeriu Răchită, Gabi Boldici, Martin Tudor, preparatorul Marius Dima dar şi Alexandru Piţurcă, fiul antrenorului în vârstă de 58 de ani, vor merge la Al Ittihad.

FRF va primi în cele din urmă 400 de mii de euro pentru rezilierea contractului cu Victor Piţurcă. Suma va fi achitată chiar de fostul selecţioner.

Victor Pițurcă va pleca spre Arabia Saudită în cursul zilei de miercuri, pentru că problema vizelor nu a fost rezolvată deocamdată. Dacă totul va decurge normal, acesta va debuta pe banca lui Al Ittihad pe 25 octombrie, când este programat duelul cu Al Nassr.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult