Acasa Sport-AutoSport CE: Sandra Izbaşa, aur la sărituri

CE: Sandra Izbaşa, aur la sărituri

scris de A.B.
2 afisari

Încă o medialie de aur pentru gimnastele României la Campionatele Europene de la Bruxelles. Sandra Izbaşa a fost notată cu 14.900 la prima săritură şi cu 14.883 la a doua, iar cu media de 14.866 a cucerit medalia de aur.  

Sandra Izbaşa a cucerit medalia de aur la sărituri. Medalia de argint i-a revenit gimnastei Oksana Şusovitina (Germania), cu 14.683, iar pe locul trei s-a clasat Giulia Steingruber (Elveţia) – 14.624.

izbasa

foto: blogspot.com

Diana Bulimar, Sandra Izbaşa, Cătălina Ponor, Larisa Iordache şi Raluca Haidu au câştigat medalia de aur în finala pe echipe la CE de gimnastică de la Bruxelles.

Româncele antrenate de Octavian Bellu şi Mariana Bitang au obţinut astfel medalia de aur după patru ani de la ultima performanţă similară.

Podiumul a fost completat de echipele Rusiei şi Italiei. În primele trei zile de competiţie, România a mai obţinut două medalii de bronz, la junioare, în concursul pe echipe şi la individual-compus, prin Andreea Munteanu.

Până în prezent, România a cucerit opt medalii europene la Bruxelles, după cum urmează: aur pe echipe la senioare, aur la senioare sărituri (Sandra Izbaşa), argint la junioare la sărituri (Alina Stănilă), bârnă (Andreea Munteanu), sol (Silvia Zarzu), bronz la junioare, pe echipe, la individual-compus şi sol (Andreea Munteanu).

În finalele de duminică, România va mai alinia două sportive, Cătălina Ponor şi Larisa Iordache, la bârnă şi sol.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult