Acasa Sport-AutoSport Ce-şi mai doreşte Messi

Ce-şi mai doreşte Messi

scris de Șt. C
6 afisari

Lionel Messi, Internaţionalul argentinian al echipei FC Barcelona de patru ori câştigător al Balonului de Aur, a declarat, sâmbătă, că obţinerea titlului mondial ar fi „cel mai frumos lucru din lume”.

Ce-şi mai doreşte Messi

„După ce am câştigat cu Barcelona tot ce era posibil, să câştig Cupa Mondială ar fi cel mai frumos lucru din lume”, a spus Messi pentru cotidianul El Periodico. Lionel Messi a câştigat cu FC Barcelona multe trofee, dar nu a reuşit astfel de performanţe şi cu naţionala ţării sale, la care a fost criticat la începutul carierei.

„După ce am trăit la naţională, acum este ca un paradis pentru mine”, a spus fotbalistul, mulţumit de parcursul Argentinei în preliminariile CM-2014 (şase victorii, două remize, o înfrângere). „Înainte nu doar eu eram la un nivel inferior. Era întreaga echipă. Însă din fericire am putut să schimbăm asta”, a adăugat Messi.

Deşi este foarte ataşat de FC Barcelona, Messi şi-a reafirmat intenţia de a ajunge să joace în Argentina. „Nu ştiu când, dar într-o bună zi voi juca în Argentina. Nu contează când. Chiar şi la 40 de ani!”, a menţionat fotbalistul.

1 comentariu

CONGO 20-01-2013 - 14:24

Primul meci al lui Messi pentru Argentina o sa se joace pe chiar stadionul olimpic din Stanley capitala Insulelor Falkland (Islas Malvinas), daca nu, nu!
Pai ce, e tampit sa lase milioane pe an pentru saracia din Argentina?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult