Acasa Sport-AutoSport Ce spune Guardiola după înfângerea Barcelonei

Ce spune Guardiola după înfângerea Barcelonei

scris de Șt. C
1 afisari

Antrenorul echipei de fotbal FC Barcelona, Josep Guardiola, a declarat, după înfrângerea cu 2-3 din etapa a 23-a, în faţa formaţiei Osasuna, că gruparea sa se află la o ”distanţă importantă” faţă de eterna rivală, Real Madrid, în clasamentul campionatului spaniol.

Josep-Guardiola

Ce spune Guardiola după înfângerea Barcelonei

”Vom vedea ce se va întâmpla. Dar suntem la o distanţă importantă faţă de Real Madrid. Diferenţa poate să crească duminică”, a declarat Josep Guardiola. În continuare, el a recunoscut, extrem de calm, după înfrângerea jucătorilor săi: ”A pierde teren în faţa unei echipe ca Real Madrid este mereu foarte dificil de acceptat”, transmite Agerpres.
FC Barcelona a făcut sâmbătă un nou pas greşit în lupta pentru titlu din campionatul spaniol de fotbal, după ce a fost învinsă cu scorul de 3-2 de Osasuna, la Pamplona, în etapa a 23-a din Primera Liga. După acest eşec, Real Madrid are ocazia de a se distanţa la 10 puncte dacă va câştigat duminică, acasă, cu Levante.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult