Acasa Sport-AutoSport Ce spune Ronaldo înaintea meciului de retragere cu România (Video)

Ce spune Ronaldo înaintea meciului de retragere cu România (Video)

scris de Șt. C
4 afisari

Atacantul brazilian Ronaldo, care se va retrage la meciul amical cu România, a declarat că nu trebuie să demonstreze în această partidă cât de bun a fost în naţionala Braziliei şi că vrea doar să trăiască la intensitate maximă acest moment.

ronaldo_retragere

foto:globoesporte.com

Ronaldo a avut parte, luni seară, la Sao Paulo, de o gală de retragere, fiind premiat de preşedintele Federaţiei Braziliene, Ricardo Teixeira. La hotelul unde a fost organizată recepţia, a fost pus un panou uriaş cu mesajul „Mulţumim Ronaldo” şi având imprimat chipul atacantului brazilian informează Globo Esporte, citat de Mediafax.

„Tremur tot de emoţie. Urmează ultimul capitol la naţională. Să fiu la naţionala Braziliei a însemnat pentru mine ceea ce înseamnă pentru un soldat să-şi apere ţara. Nu am emoţii privind jocul, nu trebuie să demonstrez în meciul cu România cât de bun am fost la naţionala Braziliei. Vreau doar să trăiesc la intensitate maximă acest moment şi să le mulţumesc tuturor”, a spus Ronaldo, care va juca în prima repriză, din minutul 30 până la pauză.

Ronaldo a declarat, în glumă, că ar vrea ca jucătorii naţionalei Braziliei să cadă în careul advers pentru a-şi putea încheia cariera măcar cu un gol din penalti. „Ar fi un vis să-mi închei cariera la echipa naţională cu un gol. De aceea am spus: «Dacă ajungi în careu este pentru a cădea». Şi totuşi, mai rămâne de bătut penaltiul, ceea ce nu e uşor deloc. Iertaţi-mă dacă pe teren, la meci, mingea vine spre mine şi eu mă uit în altă parte”, a spus, râzând, Ronaldo.

Partida amicală pe care echipa naţională a României o va disputa, miercuri, de la ora 03.50, pe Stadionul Pacaembu din Sao Paulo, cu selecţionata Braziliei, va fi transmisă în direct de Pro TV.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult