Acasa Sport-AutoSport Cea mai lunga partida de poker din istorie: 115 ore!!!

Cea mai lunga partida de poker din istorie: 115 ore!!!

scris de Ziua Veche
1 afisari

Americanul Phil Laak a stabilit luni un nou record mondial pentru cea mai lunga partida de poker din istorie, 115 ore, cu peste doua zile mai mult decat precedentul record, informeaza France Presse, citata de Agerpres.
”Wow! 115 ore, trebuie sa fac un examen la creier. Sunt bolnav”, a declarat Laak, dupa ce a aruncat prosopul la Hotel-Casino Bellagio din Las Vegas.

Jucatorul profesionist de poker in varsta de 37 de ani a inceput partida miercurea trecuta la pranz (ora locala) si a incheiat luni la 7 dimineata. El a afirmat ca se simte inca bine, dar ”nu vrea sa dauneze corpului sau mai mult decat e cazul”.

Jucatorii s-au perindat prin fata sa pe tot parcursul partidei, care nu va putea fi autentificata de Cartea Recordurilor decat peste cateva luni. Pentru fiecare ora de joc, Phil Laak a avut dreptul la o pauza de cinci minute, pe care le putea cumula pentru a beneficia de intreruperi mai mari. In timpul partidei nu a consumat nici cofeina, nici stimulante, si a putut trage un pui de somn de o jumatate de ora.

Evenimentul a putut fi urmarit in fiecare zi de peste 130.000 de persoane din 90 de tari, prin intermediul unei webcam.

Precedentul record mondial oficial era de 72 de ore si 2 minute si era detinut de Larry Olmsted, din 2004. In cercurile de poker, recordul oficial, neomologat de Guiness Book, dar la fel de prestigios, era detinut de londonezul Paul Zimbler (78 de ore si 45 minute) din septembrie 2009.

Noul recordman a promis ca va dona jumatate din cei 6.766 dolari castigati luni pentru ”Camp Sunshine”, o asociatie care se ocupa de copiii bolnavi incurabil.

0 comentariu

Domnul Dan 24-08-2010 - 11:03

Spuneti si dumeavoasta, este corect asa ? Procurorii s-au infratit cu infractorii, de le tin partea ?

TraiascaDan 24-08-2010 - 11:13

Dan Diaconescu este pe departe cel mai bun jurnalist din Romania, iar acum de cind a ales sa se bage in politica, pe departe este cel mai bun candidat pt. a fi presedintele Romaniei. Nici un jurnalist nu a facut mai bine Romaniei ca Dan. Postul lui tv este vocea adevaratei romanii, acolo romanii au singura shansa de a se exprima liber. Luati miinile voastre jegoase, ordinarilor de pnl-isti, psd-isti si pdl-isti de pe Dan Diaconescu, cel mai roman dintre romani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult