Acasa Sport-AutoSport CFR Cluj – Bayern 0-4!

CFR Cluj – Bayern 0-4!

scris de Ziua Veche
2 afisari

CFR Cluj-Bayern MunchenSorin Cârţu, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat după victoria echipei Bayern Munchen cu scorul de 4-0 că antrenorii şi jucătorii trebuie să-şi asume eşecul din Liga Campionilor.

 

”La un scor de 0-4 nu mai putem vorbi noroc sau ghinion. Poate scorul e prea dur, dar victoria lui Bayern e meritată, asta e diferenţa de valoare dintre noi şi ei şi trebuie să o acceptăm. Este ruşinos, am făcut o primă repriză de toată jena. În repriza secundă am avut posibilitatea să reintrăm în joc, dar am făcut aceleaşi greşeli, aceeaşi veche meteahnă, ratările foarte mari. Trebuie să ne asumăm eşecul, noi am pregătit jocul, noi am fost pe teren”, a declarat Cârţu la TVR 1.
”În prima repriză am văzut stilul românesc, cu pase laterale şi în spate, nimic din ce le-am spus înainte de meci nu s-a făcut. Nu mai contează acum, asta, însă. E diferenţă mare între noi şi ei. Ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi jucat şi Ribery sau Robben?!…”, a mai spus Cârţu.
”Nu se poate să fim aşa timoraţi. După pauză am avut 25 de minute extraordinare, cu excepţia faptului că nu am marcat. Chiar eram şi eu surprins, dar a venit golul trei, când nu se anunţa nimic, şi la 0-3 nu mai aveam la ce spera”, a afirmat antrenorul lui CFR, care a recunoscut că e normal ca lumea să fie supărată, să fluiere şi să huiduie după un astfel de eşec: ”Măcar dacă am fi pierdut altfel”. ”Nu mai avem şanse de calificare. Mai sunt două jocuri şi vedem ce va fi. Nu ştiu dacă merităm măcar să ne gândim la aşa ceva”, a conchis Cârţu.
CFR Cluj a fost surclasată de Bayern Munchen cu scorul de 4-0 (2-0), miercuri seara, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, într-un meci din etapa a patra a Ligii Campionilor la fotbal, Grupa E. Bayern s-a impus prin golurile marcate de Mario Gomez (12, 24, 71) şi Thomas Müller (90).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult